Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se fac rapid ... in jumatate de ora sunt si facute si mancate ... asa parfumate ,pufoase ... cum sa le rezisti ?
Intr-un bol mixam bine cu ajutorul unui tel cele 6 linguri cu zahar impreuna cu ouale intregi,zaharul vanilat si un varf de sare .
Adaugam apoi laptele si cele patru linguri cu ulei, amestecam bine in continuare .
In cele din urma adaugam putin cate putin faina si praful de copt si amestecam bine pana obtinem un aluat mai moale si lipicios .
Punem mult ulei intr-o tigaie si cand uleiul este bine incins , turnam din compozitia de gogosi cate putin cu ajutorul unei linguri .
Lasam gogosile sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Cat sunt calde le presaram cu zahar pudra ( optional) .
Pofta buna !
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult